Ferran

Ferran també conegut com a Luigi.

En Ferran era un dels grans desconeguts, almenys per a mi.

La veritat és com d’altres va ser una sorpresa, incansable, company i amb una somriure com a resposta.

Aquest any és un dels absents, una verdadera llastima…

Us deixo amb el seu relat.

Sóc en Ferran, integrant de l’equip 21 dels runnerspericos a la Oncotrail ’19

Tot just feia un parell d’anys que havia començat a còrrer. Al principi ho feia en asfalt, però sempre havia tingut clar que on m’agradaria còrrer era a la muntanya, territori on sempre mi havia sentit conectat.

Un meu company de pasió, tant del còrrer com dels colors d’equip de futbol, en Pere Torras, em va parlar d’una colla que hi havia on tots els seus integrants compartien això mateix. Vaig decidir fer-m’hen soci.

Al cap de poc temps em va sortir la oportunitat de complir un dels meus somnis…fer una cursa en EQUIP(ho escric amb majúscules perquè és la paraula clau en aquesta aventura) amb gent que com he dit abans, tenen dues pasions que les comparteixo amb ells. Així va nèixer per mí la Oncotrail 2019!

Aquest objectiu comú va donar sentit a tots i cadaún dels meus entrenaments i va passar a ser prioritàri en l’agenda d’aquell any.

No coneixia a cap dels seus integrants personalment, només per un grup de wats però això no va ser cap inconvenient per disfrutar i MOLT d’aquella aventura de 100K i això diu molt a favor de tots ells. Em vaig trobar un grup de gent ESPECTACULAR, una família i perica!!!

La cursa en sí va ser molt guapa, un recorregut increíble.

Per mí va ser molt especial perquè la finalitat principal és recaudar fons per una associació contra el càncer i just en aquells moments la meva cunyada l’estava batallant per segona vegada.

Darrere un “tinglado” així hi ha molt de curro i preperació. Per això m’agradaria fer un aplaudiment públic als dos capitants dels equips i al grup de suport dels avituallaments, moltes gràcies!

M’estaria molta més estona parlant o en aquest cas escribint sobre el què varem viure però tampoc es tracte d’escriure’n un llibre. Tot i que si algú ho fa jo m’ofereixo a ajudar 🙂

He fet algunes curses, he anat a finals d’infart on hem guanyat o perdut(futbol) però l’experiència que tinc guardada en el meu cor d’aquells dos dies està en el lloc més especial!!!

Moltes gràcies a tots per haver-me acollit tant bé tot i que era un “desconegut”, abraçades i petons per tots!

Ferran Roura

Equip 21

Web | + posts

Informático de profesión, Pastelero de devoción, Perico de corazón y Runner mi otra pasión.
Siempre doy todo lo que llevo dentro

1 comentari a “Ferran”

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00