Les nostres Accions Solidàries

Des de la Penya Runners Espanyol sempre intentem donar un cop de mà, dins de les nostres possibilitats, en accions solidàries.

Aquests són alguns exemples de les accions que hem realitzat.

Yoana

En 2018 en suport a Yoana filla i néta de dues dels nostres socis, un grup de sòcies i socis van participar en la cursa AEEC contra el càncer de Barcelona.

Daniela

En col·laboració amb la penya del Poblenou es va donar un donatiu per cada papereta de loteria de Nadal a l’associació Suport al síndrome de Dravet i especialment a Daniela filla i néta també de socis de la penya.

També amb la venda dels imants porta dorsals de la penya, es dóna una part a aquesta causa.

Mes informació sobre aquesta associació i com fer donatius aqui.

Oncotrail

L’Oncotrail és una carrera per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

En 2019 van participar dos equips de la penya recaptant 3.105€ de donació.

En 2020 es van tornar a apuntar els dos equips, però a causa de la pandèmia la cursa es cancel·lo, quedant post-posada per al 2021, en el moment d’escriure aquestes línies ja s’emporten recollits 1.530€.

Mes informació de la cursa i com realitzar donatius aquí. El nom dels equips als quals fer la donació són: Financera d’Assegurances – Runners Espanyol 16 i Financera d’Assegurances – Runners Espanyol 21.

FUN RIDE 2019

En 2019 i a petició del club, tres dels nostres socis van participar el la Fun Ride, que és una carrera de resistència de bicicleta de muntanya per equips de tres persones que té per finalitat donar el màxim de voltes a un circuit.

Recogida de Juguetes

Cada any la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, organitza dos partits entre jugadors veterans i mescla de jugadores i jugadors veterans, contra socis i sòcies de les penyes, amb el propòsit de recollir joguines per a nens i nenes necessitats.

La nostra penya sempre hi ha corredors que col·laboren jugant el partit i aportant joguines.

Hospital Sant Joan de Déu

En aquest any 2020 en col·laboració amb la iniciativa originada pel programa de ràdio Llobregat blanc i Blau, per cada dècim de la loteria de Nadal de la penya, s’han recaptat 5€ per a la unitat d’Oncologia Infantil de Sant Joan de Déu, arribant a recollir 480€.

Item added to cart.
0 items - 0.00