Qui som?

Els inicis de la Penya Runners Espanyol daten del 2016, any en què la Federació Catalana de Penyas compleix 25 anys.

Per a celebrar l’aniversari dissenyen una samarreta d’atletisme perquè els pericos que practiquen running i socis de penyas puguin lluir els colors blanc-i-blaus en les seves carreres populars.


En el sopar de comiat en l’estiu del 2017, entre els corredors i la presidenta de la Federació, es va comentar que era una pena que una iniciativa amb tant d’èxit s’acabés allí i així es va començar a forjar la idea de crear una Penya transversal, que abastés a tots els que els agrada el running i l’Espanyol. D’aquells membres va sortir la primera Junta Directiva.

Per a continuar mostrant l’esperit blanc-i-blau es va dissenyar una nova samarreta inspirada en la de la Federació, per a lliurar a tots els socis, creant cada any una nova peça.

Fins avui s’han creat samarretes de tirants, paravents, samarreta de màniga curta i pantalons curts.

Per nostra penya han passat més de 300 socis en aquests 4 anys tenint a ex-jugadors de l’Espanyol, corredors populars i grans corredors amb diversos podis en el seu palmarès.


En els sopars d’aniversari es lliuren cada any el premi al soci d’honor, dedicat a socis coneguts com a Ander Mirambell o Eloy Perez i també els premis Constantino Miranda i María Victor per al corredor i corredora que han fet diversos mèrits durant la temporada a criteri de la Junta.


Item added to cart.
0 items - 0.00