Avís Legal

Informació general

Nosaltres com a titulars no podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’internet d’enllaços de tercers com Amazon Afiliats.


Amb els límits establerts a la llei, com a titulars no assumim cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en la nostra web, i que vinguin directament d’aquestes terceres pàgines.

En la nostra web podem contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que no podem controlar. Per tant, en aquest sentit, no podem assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en aquestes pàgines de tercers.

Resolució de litigis en línia conforme a l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia, la qual es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Propietat Intel·lectual i Industrial i ús de continguts

Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts, estructures de navegació, disseny, forma de presentació dels elements, codi font i qualsevol altra informació que aparegui en penyarunnersespanyol.cat són propietat de la penya com a titular.


A la penya li correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, d’acord amb la legislació espanyola i de la unió europea aplicable.

A més t’informem que no concedim llicència o autorització expressa o implícita alguna sobre els drets de propietat intel·lectual i/o industrial o sobre qualsevol altre dret o propietat relacionada, directament o indirectament, amb els continguts inclosos en penyarunnersespanyol.cat, ni tan sols mitjançant un enllaç, sense consentiment exprés i per escrit per part nostre. La utilització no autoritzada d’aquests continguts donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

La penya com a titular no serà responsable de les infraccions realitzades per usuaris de penyarunnersespanyol.cat que afectin tercers.

Com a usuari t’abstindràs d’emprar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualssevol dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats i que comportin un risc o mal o inutilització de penyarunnersespanyol.cat i/o els seus continguts.

Com a usuari et compromets a no realitzar labors d’enginyeria inversa sobre la informació que et faciliti a través de penyarunnersespanyol.cat

Responsabilitat


Totes les persones que accedeixen a aquest lloc web assumeixen el paper d’usuaris, comprometent-se a l’observança i el compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.

Com a titular, i ja que no tenim la titulació d’advocat ni assessor legal, ens eximim de qualsevol mena de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web. Tot el que publiquem aquí és informació legal recaptada de diverses fonts diferents, siguin o no fonts oficials. Solament són documents, vídeos i imatges d’ajuda però en cap cas vinculants davant la llei.

Tampoc assumim cap responsabilitat per la falta de disponibilitat del lloc, el qual, efectuarà a més parades periòdiques per manteniments tècnics.

A més, com a titular ens reservem el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en la web, sense que tingui obligació d’avisar amb temps d’antelació o posar a coneixement teu aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en aquest lloc web.

Política anti-spam

La penya com a titular ens declarem completament en contra de l’enviament de comunicacions comercials no sol·licitades i a qualsevol mena de conducta o manifestació coneguda com “spam”, així mateix ens declaréssim compromesos amb la lluita contra aquesta mena de pràctiques abusives. Mai t’enviarem res sense el teu consentiment explícit.


Per tant, et garantim com a usuari de la nostra web, que en cap concepte les dades personals recollits en aquest lloc web seran cedits, compartits, transferits, ni venuts a cap tercer.

A més, com a usuari pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’email [email protected], tant per a comunicar anomalies com per a sol·licitar l’eliminació immediata de les teves dades del meu sistema, o el que creguis oportú.

Llei Aplicable i Jurisdicció


El present Avís Legal es troba sotmès a la legislació espanyola i/o europea vigent, a les quals ens sotmetem expressament totes dues parts.

En cas necessari, davant qualsevol mena de controvèrsia de caràcter legal, jo com a titular i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, ens sotmetrem als Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya) per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se.

En el cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, la penya com a titular i l’usuari ens sotmetrem, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Barcelona (Espanya).

Des del meu WEB et demano encaridament que llegeixis totes les pàgines d’informació legal, per la teva tranquil·litat i la meva: Política de privacitat, Política de cookies i Mes informació sobre les cookies.

Item added to cart.
0 items - 0.00