Que es?

Entre 2018 i principis del 2019 un grup de components de la penya, comenten la possibilitat fer un equip i d’apuntar-se a la Oncotrail en l’edició de 2019, després d’escoltar relats sobre aquesta, de la companya Roser que portava diverses participacions.

Que és la Oncotrail?

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es oncotrail-300x300.jpg

Els equips hauran d’estar formats per un mínim 6 persones i màxim de 8 persones, 4 de les quals han d’estar sempre en marxa i la resta seran de l’equip de suport. Els integrants de l’equip es poden rellevar entre ells en qualsevol dels punts de control de pas.

A principi de 2019 es comença muntar l’equip i ens emportem la sorpresa que s’aconsegueix fer dos equips de 8 integrants cadascun, mes el suport.

A mes se suma a aquest repte com a patrocinador Financera d’Assegurances, convertint-se en un suport tant econòmic, com a material i humà espectacular.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es section_ca_fda.png
[email protected] | Web | + posts

Deja un comentario

Artículo añadido al carrito.
0 artículos - 0.00