MARATÓ PER EQUIPS DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Com molts ja haureu vist al grup de whatsapp, ja s’han obert les inscripcions de la Marató per Equips de Cornellà de Llobregat que organitza cada any Corresolidaris.
Amb aquest article volem donar a conèixer el funcionament i els detalls d’aquesta cursa i animar-vos a participar-hi.
Aquest any la cursa es realitza el dia 16 d’abril al costat de les pistes d’atletisme de Cornellà, a tocar del RCDE Stadium.
La Marató per Equips de Cornellà és una Marató de 42,195 km que, a diferència de les maratons convencionals, es realitza fent relleus per equips de 6 persones, de manera que cada participant corre una distància aproximada de 7km, a través d’un circuit pla amb diferents tipus de terreny (asfalt, pista, herba…) Cada equip disposa d’un xip que s’anirà passant de corredor a corredor en el moment del relleu. El xip es durà a la mà/canell amb la goma que es proporcionarà a cada equip. Les catifes lectores estaran instal·lades sobre de taules, de manera que abans d’acabar cada relleu, s’haurà de passar el xip per sobre de les mateixes perquè quedi registrada cada volta.

La inscripció a la cursa no es fa de manera individual sinó que es gestiona des de la pròpia Penya i inclou el dorsal de la Marató per Equips, el dorsal de la cursa individua’l, activitat de zumba dirigida, una bufanda de coll, un entrepà de botifarra o tonyina i un refresc.
És un cursa de marcat caràcter popular i solidària amb la Fundació Miquel Vall de d’ELA
L’any passat la Penya Runners Espanyol vam participar amb 4 equips de sis persones i vam muntar una carpa amb avituallament per als participants que estan esperant que els hi toqui el seu relleu.
Com sempre, el ritme no és important, ja que no es tracta de guanyar sinó de passar una bona estona junts i córrer una cursa diferent de les que estem acostumats.

Per poder fer la inscripció s’ha d’omplir el següent formulari; https://forms.gle/hCS9JfqpEcpDTC1FA

Podeu trobar tota la informació a la pàgina de Corresolidaris (https://www.corresolidaris.org/marato-per-equips/) i a la web de Blog Maldito (https://blogmaldito.com/2022/04/21/consejos-expres-marato-per-equips-y-7k-del-riu-2/)

Oriol Ors
+ posts

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00