Com una cabra!

Últimament de les poques coses interessants que Esport3 emet són els reportatges de muntanya. Desde l’espectacular retransmissió de la cursa de l’Olla de Núria periòdicament han anat programant reportatges de gran bellesa natural i humana. És d’agrair una mica d’aire fresc en una televisió poc, per no dir gens, oberta a res que no sigui parlar en clau blau i grana.

Sense anar més lluny, en els últims dies han emès  “Pau Capell, un any de reptes”. 

En molts moments l’espectacularitat de les imatges feia innecessari els comentaris. Durant el programa van sortir altres dos monstres de les curses de muntanya com en Kilian Jornet i la Núria Picas. Sentir parlar a aquesta gent fa que fins i tot els més amateurs ens sentim identificats en la seva manera de sentir i de viure l’esport en general. 

Però si una imatge em va quedar gravada va ser el moment en que en Pau (vegeu el minut 51), enmig d’un no res gelat, i amb una cara de felicitat que no se l’acabava, va començar a cridar : estic com una cabra!!! Com una cabra!!! 

Realment el seu rostre és el de molts de nosaltres quan, en la mesura de les nostres possibilitats, fem possible els nostres somnis. Més que mai, disfrutem doncs d’allò que ens fa feliços; amb seny, respecte pels demés i la natura i sempre amb la samarreta de runners espanyol.

Salut i kms!!!

+ posts

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00