Web de la Penya

La veritat és que el començament del projecte de la web va ser d’una manera ben graciosa.

La meva professió és la d’informàtic, per a ser mes concret sóc administrador de sistemes. Un dia en el treball parlant amb un company sobre webs, vaig caure en el compte que la penya no tènia web i avui dia si no tens web o xarxes socials “no existeixes”, així que per decisió pròpia vaig decidir començar a dissenyar-la i quan estigués avançada presentar-la a la junta per a veure que opinavan.

El mes graciós va ser que l’endemà d’això en Víctor, el secretari de la junta, es va posar en contacte amb mi comentant-me que en la Reunió que havien tingut, s’havia comentat la possibilitat de fer una web per a la penya i havien pensat en la meva per a realitzar-la.

Imagineu la meva sorpresa! crec que tots sabem que ens espien, ja sigui Google, Apple, etc, però la penya?, evidentment això és una broma, però em va fer molta gràcia, la veritat és que va ser molta casualitat la coincidència que penséssim en el mateix gairebé al mateix temps.

Haig de reconèixer que fer web no és principalment alguna cosa que domini, ni aquesta en el meu dia a dia, així i tot, és un projecte que em cap a especialment il·lusió, han estat (i seran) moltes hores davant de l’ordinador, buscant informació, fent proves, modificant, també puc dir que va haver-hi una web abans que aquesta, però el rendiment que donava no era del meu grat i vaig tornar a començar de zero.

En la web he intentat plasmar el que a mi m’agradaria que fos la web, evidentment un escapar-te de la web a l’exterior i una eina fonamental per als socis, ja sigui per a estar informats de les notícies, esdeveniments de la penya, horaris i partits del primer equip, curses (quan es puguin tornar a realitzar), una galeria de fotos o per exemple un fòrum on poder “discutir”, vendre coses que ens volguéssim desfer, etc.

No m’enrotllaré mes i només em queda esperar que gaudiu la web tant o mes com jo he gaudit i gaudeixo fent-la.

Web | + posts

Informático de profesión, Pastelero de devoción, Perico de corazón y Runner mi otra pasión.
Siempre doy todo lo que llevo dentro

4 comentaris a “Web de la Penya”

  1. A veces los sueños se hacen realidad,a veces se cruzan en tu camino,personas que tienen tus mismos dueños,y que juntos los haremos realidad.
    Esta herramienta que has proporcionado a la Penya, es oro puro,bien usada,es el complemento ideal a la difusión que más de 200 pericos hacemos corriendo cuando podamos

    Respon

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00