Cursa de Estiu de Premià de Mar:

Un missatge del Rafa Navarro al grup de WhatsApp de la penya ens va avisar de que es faria la cursa, només que en la seva versió curta de 5 kilòmetres, li vaig preguntar al meu fill si li venia de gust fer-la junts, com des-de el març del 2020 no havíem fet cap cursa en tenia moltes ganes i ens vam apuntar a la segona sortida, per no fer tap. 

Si no hagués sigut per ell jo no m’hauria apuntat, doncs la cursa post covid que vaig fer en va deixar molt fred i no volia tornar a passar per allò, però els nens manen. 

Segons s’apropava el dia de la cursa, el Rafa es va oferir a recollir els dorsals dels que veníem de fora, per estalviar-nos el desplaçament. 

El dia de la cursa ens vam trobar allà el grup de la Penya Runners Espanyol que havíem decidit passar una tarda de cursa i caloret. 

Present i futur de la penya en una foto: 

Ens vam trobar allà Silvia, Victor, Rafa, Josep, Marc, Fabián, Manel, Bruno i jo. 

Recollida de dorsals i acte d’entrega d’un detall a Rafa Navarro, fotos, escalfament, fotos, nervis, gent amb ganes de cursa i de cursa com las que en agraden, sense sortides esglaonades ni coses estranyes, això si, tothom amb la mascareta posada i mantenint distancia mentre estàvem al calaix. 

Donen la sortida i tothom a córrer, passar l’arc, engegar el gps i treure’s la mascareta. 

La cursa te un recorregut una mica complicat, el passeig de la platja es estret i compartit amb vianants, una vegada entres al poble molts girs, però també molta gent animant, molts voluntaris, aigua al segon kilòmetre, i molta xafogor. 

Gran cursa de Pepe amb un temps de 15:54 i primer lloc del calaix, així com de tota la resta del grup, portant els colors de la Penya i del Club amb orgull, faci fred, calor, pluja o neu. 

Després de passar l’arc de meta aigua i plàtan per recuperar forces i mes fotos, xerrades i sobretot agafar aire els que pitjor ho van passar. 

Agrair a l’organització, voluntaris i tothom que ha fet possible la cursa. 

Salut i kilòmetres! 

+ posts

1 comentari a “Cursa de Estiu de Premià de Mar:”

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00