La meva “primera” de muntanya.

Unes setmanes enrere, l’Isma em va engrescar per fer una cursa de muntanya, a part de l’Oncotrail i dues vegades que he corregut la cursa de la Moixina a Olot, es la meva primera trail.

Crec que es una cursa bonica per iniciar-se:

Distancia 14,7Km i desnivell 542m.

Durant la cursa nomes es trepitja asfalt al principi i a l’arribada, la resta pràcticament la meitat pista i l’altre meitat corriol.

Aquesta cursa normalment es corre a principis de juny així que la temperatura no serà la mateixa, al moment de la sortida estavem al voltatnt de 6 graus i a la arrivada, en el meu cas 1h50m després al voltant de 14.

La cursa comença al centre de Vacarisses, amb un tram de baixada per acabar enfilant les primeres pistes

Després de les primeres pistes ja s’arriba als primers corriols.

La meva sensació es que es una cursa sense gaire dificultat tècnica, les pujades encara que n’hi ha alguna dura, no son llargues i te bastant zona per recuperar l’alè.

Puc escriure molta estona sobre paisatges, superfícies, ambient i tot el que envolta la cursa, però millor si us apunteu vosaltres

L’organització es impecable, autocar per anar del aparcament al poble, moltes taules per agafar el dorsal, cinc avituallaments a la cursa, y al final fruita, entrepà i coca, que després de la cursa saben a gloria!

Aquí estem els tres integrants de la penya que vam fer la cursa, Adrià va fer la mitja de la campana, Isma i jo la cursa de la campana.

Salut i cames!

+ posts

1 comentari a “La meva “primera” de muntanya.”

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00