Qui som els Oncopericos?

Aquests són els “bojos” que van participar i van gaudir de la Oncotrail 2019.


Es van crear dos equips el 16 i el 21.

Equip 16


La Capi – Roser Martín @rmartinbadia és la capitana de l’equip #16. Pole dancer garrotxina ella és la “culpable” d’iniciar aquest projecte.

Metxa Curta – L’Enric @joseywales367 , alias metxa-curta, és un dels seus integrants, les pujades són lo seu i no hi ha qui li segueixi el ritme!.

The Friki – Fa molt i molt de temps en una galaxia molt i molt llunyana l’alfons @alfonsocd va decidir que seria un runner i així que serà. Tot voluntat, ell forma part de l’ equip #16. Supporter absolut de @javilopez_16 l’únic que ha de canviar són el seu entrenador i/o el referent per les camises  a qui ja fa temps els supera de llarg.

The Rocker – El Joaquin @joaquin.mb73 va ser l’últim en completar l’equip #16. Tot hi no coneixre’ns gaire es va tirar de cap al repte i va compartir oncoentreno amb nosaltres. Allà va poder comprovar que estem tots una mica tarats  i que ell encaixa perfectament!! Ahhh! Porta el banjo per als trams en què descansem! 

Matorral Man – Antoni @nebregar !!! Ell forma part de l’equip #16. Tampoc s’ho va pensar dues vegades en sumar-se al repte!! Des de llavors s’ha passat a entrenar a la muntanya i ens sembla que la cosa li agrada! Es coneix tots els matolls de Cerdanyola!! 

Hormiga Atomica – Olga @olgapadilla69 . La nostra “hormiguita”  forma part de l’equip #16. Ella és la definició perfecte del que suposa l’Oncotrail: companyerisme, il.lusió, ganes, repte, sentiment i esforç. Impossible que no hi fos. El tram 3 porta el seu nom!

2.0 – l’Enric!!! Si si, tenim un Enric 2.0 a l’equip #16, i amb la mateixa metxa curta que l’altre!  Combinació explosiva en aquest equip .. Reforç important per l’equip, capaç de tot el que li posin per davant! Només esperem que no es foti tan nerviós com veient un partit del nostre Espanyol .

The Kabron – Oscar “the kabron” Valero de l’equip #16 un “asfalteru” cañeru a qui li encanten les zetes 

Equip 21


El Capi – Ricard Ribas @el_sr_ricard , el Capi!!! No va tenir cap dubte en participar des del primer moment. Capità del equip 21, si necessiteu un excel o qualsevol llista, és el vostre home!  I que quedi clara una cosa: és fan de Blur, no d’Oasis! 

La Tapada – Mònica @moni270215 , una de les fèmines de l’equip #21. És la nostra “tapada”, no hi ha ni una pujada que se li resisteixi! Ens maleirà tota la vida per fer-la llevar d’hora en els oncoentrenos.

La Presi – La Sílvia @lagandarita és l’altre mossa de l’equip #21!! La nostra estimada Presi no se’n perd ni una, sempre està posada en tots els “fregaos” i en aquest cas no podia ser menys!  I és que ella es mulla per el que faci falta!!!

Il Cannoniere – L’arma secreta de l’equip #21 és l’Isma Alcaraz @tungusca Sempre carregat i apretant fort des del darrera compte no us enganxi en una recta d’arribada Algún dia potser teniu sort i tasteu els postres d’aquest futur super-pastisser.

La Navaja Suiza – Victor @victor.g.vela forma part de l’equip #21. Des del principi es va apuntar a ajudar de la manera que fes falta! Tot hi tenir dubtes de si correr o no, després del nostre primer oncoentreno ho va tenir molt clar! Si es que som irresistibles.

El Vei – El “vei” de Cerdanyola. Punt fort del #21 l’Adrià Palomar @falagan55 és una silenciosa màquina de triturar trails que arrasa sense compassió i com podem veure en la foto un gran “matorraleru”.

El Calvo – Gonçal Lopez @taxikalvo un gegant, ni que sigui en perspectiva que a ritme de 4:30 va lent el tiuuu Ens garantitza bon humor durant qualsevol aventura.

Luigi –  En Ferran @ferranperico81 és l’últim integrant de l’equip #21! És un dels runners amants del trail i estava destinat a correr l’Oncotrail, doncs tot i que va ser dels primers en apuntar-se semblava que no podria acompanyar-nos. Al final per sort nostra varem poder comptar amb ell! 

El nostre gran equip no està format només per els corredors, doncs tenim la gran sort de tenir un equip de suport de luxe! S’encarregan de portar als corredors als diferents avituallaments per fer els relleus i de portar-nos tot el material necessari. 

Equip d’assistència


Sr Martin – El Josep @van_de_kool forma part de l’equip d’asistència!!! El sr Martín, com és conegut en el grup  té experiència sobrada, doncs ha fet d’aisstència varies vegades en l’Oncotrail i està acostumat a seguir a la seva “nena” ( la capi ) en els seus trails. Se sap els trams i punts de control de memòria!

Sonrisa Eterna – Doriii @dorimar9 !!! Ella forma part de l’equip d’asistència!! La Dori ha fet amb nosaltres els oncoentrenos com una campiona, tot hi que ens maleirà els ossos sempre més  sobretot a la capi !! Necessitem el seu meravellos riure per donar-nos ànims cada vegada que arribem a un avituallament! 

Eladi y Cristina – I a aquesta preciosa parella la presentem junta! Ells son la Cristina i l’Eladi @crisela1979 i formen part de l’equip d’asistència!! Disposats a ajudar des del primer moment en el que faci falta, va amb la seva personalitat  Amants dels animals i de la natura, tindran feina amb més d’un animalot que corre per l’equip  sort que tenen bona mà amb els peluts.

SuperLópez – No es John Wayne ni cap heroi crepuscular cavalcant cap a la posta de sol és Pere “Superlópez” Ros de l’equip d’asitència fent “postureo”. El senyor del bigoti sempre està ficat en tots els saraos per controlar-ho tot. Ja ens ha dit que no pensa tocar cap cama peluda per massatges, al pot petit…

El Disperso – Ovidio @operemart Calladet, amb un somriure perpetu i un ritme canari, és com el Guadiana, apareix i desapareix en qualsevol moment. Amant de la bona música, no us deixarà indiferents pel seu tarannà tranquil 

 

Web | + posts

Informático de profesión, Pastelero de devoción, Perico de corazón y Runner mi otra pasión.
Siempre doy todo lo que llevo dentro

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00