Ander Mirambell Colaborador!!!

Training Men’s Skeleton (Bobsleigh & Skeleton World Championships Altenberg 2020) by Sandro Halank


Tenim l’enorme satisfacció d’anunciar que s’incorpora com a col·laborador de la web Ander Mirambell.

Ander col·laborarà amb una columna d’opinió.

Ander Mirambell Viñas, nascut a Barcelona el 17-2-1983 i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, va debutar en uns Jocs Olímpics d’Hivern el dia que complia 27 anys, convertint-se en el primer esportista de la història a representar a Espanya en la modalitat de Skeleton.

Va arribar a militar en el Juvenil B del RCD Espanyol, i més tard com a atleta, disciplina que li va portar a participar en dues copes d’Europa del Clubs en Rennes i Moscou. Finalment, Mirambell ha encarat la seva carrera esportiva cap a l’apassionant món del skeleton.

Va participar en els Jocs Olímpics de Vancouver 2010, Sotxi 2014, i en Jocs Olímpics de Pieonchang 2018 en convertint-se així en el primer olímpic espanyol en aquest esport. Va aconseguir el lloc 24è al Canadà, 26è a Rússia i 23è Korea del Sur.

El seu millor resultat en Copa del Món el va aconseguir al novembre de 2017 en Lake Placid, on va ser 13è. Al desembre de 2010 es va adjudicar la Christmas Race en el circuit austríac de Igls, aconseguint la primera victòria d’un espanyol en aquest esport.

Millor resultat en un Campionat d’Europa va ser 9è en 2017, en Winterberg (Alemania)

Si està permès caure’s, és obligatori aixecar-se

Ander Mirambell


Encara que el seu millor resultat com a esportista va arribar en el 2016, quan es va proclamar Campió de la Copa Amèrica 2016, guanyant cinc de les sis carreres en les quals va participar, tenint en compte que el circuit el componen vuit. Va guanyar les dues carreres de Calgary 2015, una en Park City 2016 i les dues de Lake Placid que li van permetre aconseguir la victòria en la General.

També va participar en la Copa Amèrica de Lake Placid 2012 (març) finalitzant en 2n lloc i 3r lloc en una altra carrera de la Copa Amèrica de Lake Placid 2012 (març), a més de competir en les proves inicials de la Copa Amèrica del 2017/2017 guanyant les dues carreres del mes de novembre en Calgary. Resultats de les proves individuals de la Copa Amèrica de Skeleton.

– 7 Victòries – 1 Plata – 1 Bronze


Abans de la pràctica del Skeleton Ander Mirambell Viñas va competir en atletisme destacant:

  • En el Campionat d’Europa Clubs júnior 2001 Rennes amb l’Integra 2 L’H CNB i en el Campionat d’Europa Clubs júnior 2002 Moscou acabant 2n lloc en el 4×400
  • Va participar en el Campionat d’Espanya sub23 2005 en la prova Heptatló finalitzant en 6è lloc
  • Va participar en el Campionat de Catalunya sub23 2005 en la prova d’Heptatló finalitzant en 1r lloc
  • Va participar en el Campionat de Catalunya 2005 en la prova d’Heptatló absolut finalitzant en 2n lloc


El 15 de febrer de 2020 en Sankt Moritz (Suïssa) es va convertir en el primer campió d’Espanya de skeleton de la història​

Podeu veure el vídeo d’Ander presentant la seva columna.

Anunci Ander Mirambell

Informació extreta de la web d’Ander Mirambell i Wikipedia

Web | + posts

Informático de profesión, Pastelero de devoción, Perico de corazón y Runner mi otra pasión.
Siempre doy todo lo que llevo dentro

Feu un comentari

Item added to cart.
0 items - 0.00